close

Blog

Neskorá jeseň na Minifarme

Naše brány sme už na zimu zatvorili, toto je pár fotiek z farmičky z posledného víkendu =)

Lístie už opadlo, trávička nerastie, je skoro tma, upršaných dní je čoraz viac. Zvieratká sa nám nastavili na zimný režim a väčšinu dňa trávia v prísteškoch chrumkajúc voňavé seno alebo zobkajúc zrnko. Zvieratká nezatvárame ani na zimu, veď aj oni si radi ponaťahujú kosti krátkou prechádzkou. Vedia, kedy im je zima a je čas vrátiť sa ku kamarátom. 

Malý a veľký kamarát, naša Beauty a Simonkik Cabernet - Cabko. Bruško rovnaké, akurát v nožičkách je rozdiel =D

Anne zjavne neprekáža blato na zemi, hlavne keď sa potrebujeme poškrabkať. Na naše štastie, koníky sú ešte na pastvine a veľa takýchto príležitostí im nehrozí =)

Cez víkend boli ešte koníky v ohradke na farme, aby ich bolo pekne vidieť. V takomto počasí sú momentálne ešte na pastvine. S dlhotrvajúcejšimi dažďami ich však presťahujeme do novopostavených zimných výbehov a prístreškov. 

A ešte dôkaz, že ani neskorá jeseň nie je depresívne obdobie. Hlavne nie v krásnej podjavorinskej prírode. Anna chodí na prechádzky rada, akurát jej musíme dávať "potítka" na nožičky. Pretože nám minule doniesla z prechádzky toľko bodliakov, že nám to trvalo hodinu vyčesať ich =)

A tu máme Sniežka =)  

Kačičková profilovka

Jesenný Bambík

Elegán Andy

Spokojné ovečky

Prasiatko Piggie

Kozička De Turk sa pasie na listoch

Roztržka vo výbehu sliepok

Naša Ludovika

Pohoďák Tobi

Káčerík v zimnom šate